Αυτό που έκανε ξεχωριστό τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια ήταν ότι πρωταγωνίστησε η αληθινή αγάπη. Δεν ήταν μόνο η συγκινητική ερωτική εξομολόγηση του γαμπρού προς τη νύφη και οι ευχές των φίλων που έγιναν μάρτυρες στην ένωσή τους. Κάθε λεπτομέρεια σε αυτή τη λιτή τελετή στην Ύδρα ήταν απόδειξη ότι ο τραγουδοποιός και η ηθοποιός έζησαν αυτή τη μέρα ακριβώς όπως την ήθελαν: χωρίς άγχος και περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς και σε έναν χώρο που όχι μόνο τους έχει φιλοξενήσει αρκετά καλοκαίρια αλλά τους πρόσφερε και την διακριτικότητα που χρειαζόντουσαν για τον γάμο τους. Κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι Γιάννης Ράπτης και Γιώργος Μπουκουβάλας. Ο πρώτος μάλιστα μαζί με τον Δημήτρη Μαστρόκαλο -το δίδυμο των Mi-Ro δηλαδή-υπέγραψαν το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι αλλά και τα σύνολα των καλεσμένων.

Όλες οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές λίγα 24ωρα μετά τον γάμο αφού οι ελάχιστοι καλεσμένοι τους σεβάστηκαν την επιθυμία τους να είναι αυτή η στιγμή προσωπική. Υπό άκρα μυστικότητα έγιναν άλλωστε και οι προετοιμασίες αφού εμπιστεύτηκαν κοντινούς τους ανθρώπους. Ένα παράδειγμα ήταν και οι χειροποίητες μπομπονιέρες του γάμου που έφτιαξε η Κατερίνα Σωτηροπούλου.

«Ευχαριστώ την αδερφή μου @katerinasot45 που έφτιαξε τις μπομπονιέρες μας με τα χέρια της. Είσαι η καλύτερη», έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram της. Πρόκειται για τη σύζυγό του μεγαλύτερου αδελφού της, Γιάννη -είναι παντρεμένοι σχεδόν 33 χρόνια.

Δείτε μερικές ακόμα δημιουργίες της:

Να σημειώσουμε ότι η ο πατέρας της Τόνιας Σωτηροπούλου, ο οποίος και την παρέδωσε νύφη στον Κωστή Μαραβέγια, έχει εκτός από τον Γιάννη, έναν ακόμα γιο από τον πρώτο του γάμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ