Με πολιτικό γάμο στην Ύδρα, παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο με μόλις 10 καλεσμένους ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η τελετή έγινε στο «Ηydrea Hotel» το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ζευγάρι διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και επέλεξε ο γάμος τους να γίνει υπό άκρα μυστικότητα. Κουμπάρος ήταν ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό με την μπομπονιέρα του γάμου τους.

Το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι μία δημιουργία των Mi-RO, που για αυτή την ειδική μέρα θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους φίλης.

Στο νησί βρίσκονται από την Κυριακή η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Πάνος Μουζουράκης. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι επέλεξε τα γλυκά και το γαμήλιο τραπέζι να περιέχει vegan εδέσματα από γνωστό catering.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου, ειδοποίησαν τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο ότι δεν επρόκειτο να γίνουν δεκτοί στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή και ως εκ τούτου έσπευσαν να τους στείλουν τούρτα και κρασί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ