Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Όπως φαίνεται θα παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα, ένα νησί πολύ αγαπημένο για τον τραγουδιστή και την ηθοποιό.

Η ηθοποιός μάλιστα έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στιγμές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο νησί του Αργοσαρωνικού. Η Ύδρα ήταν ένας από τους προορισμούς που επισκέφτηκαν και φέτος το καλοκαίρι.

Η Ύδρα είναι ο αγαπημένος τους προορισμός

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και η ηθοποιός έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί, αφού κάθε καλοκαίρι περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών τους εκεί. Η ηθοποιός είχε αναφέρει μάλιστα ότι έχει μια ενεργειακή σύνδεση με την Ύδρα.

Οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα και τα γεύματα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δεν είχαν τέλος και τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής τα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το love story του ζευγαριού

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά αφού γνωριζόντουσαν ήδη. Είχαν αρκετούς κοινούς φίλους και είχαν βρε­θεί στην ίδια παρέα αρκετές φορές.

Την πρώτη φορά που βγήκαν οι δυο τους, δεν είχαν στον μυαλό τους ότι ήθελαν να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, όμως κάτι τους έδεσε αυτόματα και με­τά από μία εβδομάδα ήταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες έζησαν κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στο κανάλι το Youtuber Fipster: «Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω […] Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο […] Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου […] Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο…», εξομολογήθηκε.

Ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή Roomies για το αν σκέφτεται τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια: «Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει και θέλουμε να είναι σαν πάρτι. Αισθανόμαστε ήδη σαν παντρεμένοι, μια χαρά είναι, δεν αλλάζει κάτι. Ακόμα και το παιδί δεν είναι κάτι που έχω προγραμματίσει ή το θέλω πολύ να γίνει τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ