Χαρά, συγκίνηση και πολλά χαμόγελα είχε ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα. το ζευγάρι μετά παό τέσσερα χρόνια κοινής πορείας έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και αντάλλαξε όρους πίστης και αγάπης ενώπιον λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Μια μέρα μετά το μυστήριο που έγινε μέσα στο ξενοδοχείο «Υδραία» στο νησί, το ζευγάρι έκανε τις πρώτες αναρτήσεις στα social media και δημοσίευσε φωτογραφίες και ΄λεπτομέρειες από τον γάμο και το γαμήλιο πάρτι του. Το ίδιο έκαναν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους, που κράτησαν επίσης μυστικό τον γάμο του ζευγαριού μέχρι να γίνουν οι πρώτες συγκινητικές αναρτήσεις από τους νεόνυμφους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στο νησί της Ύδρας που αγαπούν και επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής με κουμπάρους τον Γιάννη Ράπτη (από τους Mi-Ro) και τον Γιώργο Μπουκουβάλα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου,, μάλιστα μετά τα πρώτα καρέ του γάμου και τις λεπτεομέρειες από το εντυπωσιακό νυφικό της, που σχεδίασαν οι Mi-Ro για εκείνη μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Ανάμεσα σε αυτές, όμως, είδαμε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον πατέρα της που την παραδίδει νύφη στον γαμπρό.

«Λίγη αγάπη ακόμα. Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι, άστρα διάπυρα Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αναάρτησή της στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου.

Φωτογραφίες: Instagram/toniasotiropoulou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ