Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου στην Ύδρα, ο γαμπρός δεν μπόρεσε να μην εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τις ευχές που έλαβε από τον κόσμο. Αν και το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Δευτέρα σε κλειστό κύκλο με μόλις δέκα άτομα να δίνουν το «παρών», την επόμενη του γάμου, έδειξαν μικρά στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram μια τρυφερή ανάρτηση κάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ερωτική εξομολόγηση στην Τόνια του: «Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα».

Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!
Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο«

Ο ίδιος έδωσε κι ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ