Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου ενώθηκαν με πολιτικό γάμο στην αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού.

Σκοπός των νεονύμφων ήταν ο γάμος να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα, ένα νησί πολύ αγαπημένο για τον τραγουδιστή και την ηθοποιό.

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο στο ξενοδοχείο «Ηydrea Hotel» προσπαθώντας να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι. Το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι μία δημιουργία των Mi-RO, που για αυτή την ειδική μέρα θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους φίλης.

Στο νησί βρίσκονται από την Κυριακή η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Πάνος Μουζουράκης. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι επέλεξε τα γλυκά και το γαμήλιο τραπέζι να περιέχει vegan εδέσματα από γνωστό catering.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου, ειδοποίησαν τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο ότι δεν επρόκειτο να γίνουν δεκτοί στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή και ως εκ τούτου έσπευσαν να τους στείλουν τούρτα και κρασί.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ