Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα ετοίμασε τον ρομαντικό γάμο του στο αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλο από την Ύδρα. Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στον Αργοσαρωνικό με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί με το οποίο συνδέεται ενεργειακά για μια τόσο όμορφη και ξεχωριστή στιγμή. Η Ύδρα άλλωστε, είναι και το νησί που το ζευγάρι περνά τα τελευταία χρόνια μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. Οι δυο τους βρέθηκαν και φέτος εκεί και τώρα επέστρεψαν για την πιο μαγική τους στιγμή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στο ξενοδοχείο Hydrea που αποτελεί ένα από τα στολίδια του νησιού. Το Castello Hydrea, όπως ονομάζεται είναι ένα εντυπωσιακό συγκρότημα σαν πραγματικό παραμυθένιο κάστρο και έχει μαγευτική θέα με φόντο τον Αργοσαρωνικό.

Η ιστορία του ξενοδοχείου:

Το Hotel Boutique Hydrea είναι ένα εντυπωσιακό πλήρως ανακαινισμένο μεγαλοπρεπές αρχοντικό του 19ου αιώνα. Χτίστηκε από τον Φραγκίσκο Βούλγαρη και κατά τη διάρκεια του πολέμου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ελληνική ιστορία, καθώς υπογράφηκαν σε αυτό μεγάλες επαναστατικές συνθήκες. Το κτίριο της Hydrea έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το love story του ζευγαριού

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά αφού γνωρίζονταν ήδη από παλιά. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είχαν αρκετούς κοινούς φίλους και είχαν βρε­θεί στην ίδια παρέα αρκετές φορές.

Την πρώτη φορά που βγήκαν οι δυο τους, δεν είχαν στον μυαλό τους ότι η σχέση τους ήθελαν να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, όμως κάτι τους έδεσε αυτόματα και με­τά από μία εβδομάδα ήταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες έζησαν κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.

Φωτογραφίες: hydrea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ