Ο μυστικός και απρόσμενος γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα στην Ύδρα ήταν το γεγονός της εβδομάδας. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού που έχουν κλείσει τέσσερα χρόνια μαζί, πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο ενώ όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι λιγοστοί καλεσμένοι και κολλητοί τους φίλοι ήταν πολύ ρομαντικός.

Όσο αφορά στο στυλιστικό κομμάτι της τελετής, η βραδιά είχε έντονο άρωμα Mi-Ro. Δεν ήταν μόνο το chic νυφικό αλλά και το μπορντό κοστούμι του γαμπρού τα μοναδικά κομμάτια με την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου.

Μοναδικά κομμάτια με την ίδια υπογραφή

Στην after wedding μικρή γιορτή που ακολούθησε στο ξενοδοχείο «Υδραία», η νύφη επέλεξε ένα λευκό ντραπέ, σατέν μακρύ φόρεμα Mi-Ro, ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα κάτω,

Τα posts της Ευγενίας Σαμαρά και του Δημήτρη Μοθωναίου που ακολούθησαν στα social media έδωσαν μια γεύση από την τελετή και από το «ζεστό» κλίμα της βραδιάς, με τους δύο ηθοποιούς να φωτογραφίζονται σε γλυκά ενσταντανέ με τη νύφη και τον γαμπρό. H όλη ατμόσφαιρα ήταν cozy και σε αυτό βοήθησε ο κομψός διάκοσμος του ξενοδοχείου «Υδραία».

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Δημήτρης Μοθωναίος σε χορευτικές φιγούρες. (Instagram/motho_naios)

Κοινός παρανομαστής στα looks των νεόνυμφων αλλά και των φίλων τους Όλοι είχαν επιλέξει δημιουργίες του των Mi-Ro, Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη. Ο δεύτερος μάλιστα ήταν ο ένας από τους δυο κουμπάρους του ζευγαριού.

Το okmag μίλησε με τη στυλίστρια και πολύ καλή φίλη της Τόνιας Σωτηροπούλου, Μαρία Τρουμπούκη. Η ίδια μας εξήγησε τον λόγο που οι καλεσμένοι του Μαραβέγια και της Σωτηροπούλου πόνταραν σε ρούχα Mi-Ro. «Eίμαστε όλοι φίλοι, μια παρέα. Ήταν λογικό να επιλέξουμε ρούχα με την υπογραφή του κουμπάρου Γιάννη Ράπτη και του Δημήτρη Μαστρόκαλου. Τα κομμάτια ήταν όλα custom made, ραμμένα πάνω μας ενώ είχαμε ξεκινήσει τις πρόβες των κομματιών μας λίγες μέρες πριν από τον γάμο».

Παρούσα και στον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου, η Μαρία Τρουμπούκη εξήγησε πως όλοι οι καλεσμένοι σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία του ζευγαριού να μην διαρρεύσει καμία πληροφορία και φωτογραφία πριν από τον γάμο: «Όλα κύλησαν όμορφα. Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα στυλιστικό ατύχημα με το νυφικό, όλα πήγαν τέλεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ