Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους βίωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, αφού επισφράγισαν τον έρωτά τους. Το ζεύγος παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα. Σήμερα οι καλεσμένοι του γάμου ανέβασαν στα Social media πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ο Δημήτρης Μοθωναίος που ήταν ένας από τους δέκα προσκεκλημένους, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές ακόμη φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού.

Στην ανάρτηση του ο ηθοποιός γράφει: «ἡ ἀγάπη μακροθυμεῖ, χρηστεύεται, ἡ ἀγάπη οὐ ζηλοί, ἡ ἀγάπη οὐ περπερεύεται, οὐ φυσιοῦται, οὐκ ἀσχημονεῖ, οὐ ζητεῖ τά ἑαυτῆς, οὐ παροξύνεται, οὐ λογίζεται τό κακόν, οὐ χαίρει ἐπί τή ἀδικία, συγχαίρει δέ τή ἀληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ἐλπίζει, πάντα ὑπομένει. ἡ ἀγάπη οὐδέποτε ἐκπίπτει.»

Φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι μοιράστηκε και η κουμπάρα της Τόνιας Σωτηροπούλου, Χριστίνα Κατσαούνη, την οποία η νύφη έχει παντρέψει.

Πριν από λίγο και η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε στον λογαριασμό της μερικές ακόμη φωτογραφίες τις οποίες συνόδευε η εξής λεζάντα: «11/10 ➡️ ημέρα αγάπης , έρωτα και φωτός!! Να ζήσετε αγαπημένοι μου άνθρωποι, σας αγαπώ ❤️»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ