Στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα, παντρεύτηκαν χθες ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τον γάμο του μακριά από την Αθήνα, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε στο ξενοδοχείο Hydrea, από τον αντιδήμαρχο του νησιού, Γιάννη Μπελεγρή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση με την Ύδρα -ενεργειακή όπως την έχει αποκαλέσει η ηθοποιός- και έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν με φόντο το απέραντο γαλάζιο, έχοντας όλους κι όλους δέκα καλεσμένους.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του okmag το ζευγάρι θέλησε να κάνει τον γάμο του ήσυχα και ρομαντικά στην Ύδρα, πλάι στο κύμα. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω κορονοϊού, αλλά οι δυο τους σχεδιάζουν σε λίγο καιρό να κάνουν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι για τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά τους στον γάμο.

Σήμερα είχαμε και την πρώτη εμφάνιση των νεόνυμφων στην Ύδρα μαζί με τη Στέλλα, τη σκυλίτσα της Τόνιας Σωτηροπούλου. Με casual εμφάνιση και χαλαροί οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στο νησί, λίγο πριν να ετοιμάσουν τις βαλίτσες της επιστροφής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα, καθώς και για τους δυο «τρέχουν« οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνεχίζει και φέτος τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει με πολύ κέφι τη μουσική εκπομπή του στην ΕΡΤ1, «Δυνατά».

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ