Η Λόλα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος χάρισαν μια μοναδική στιγμή στο J2US. Μετά από μια εβδομάδα απουσίας από το σόου, ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US το τραγούδι «Θα εκραγώ» του Αντώνη Βαρδή. Η Λόλα σε μια έντονη στιγμή με συναισθηματική φόρτιση έβγαλε την περούκα και το μακιγιάζ.

Μπροστά σε έναν καθρέφτη την ώρα του τραγουδιού η περούκα έπεσε, το μακιγιάζ βγήκε και η Λόλα μας σύστησε τον Αντώνη Παπαηλία.

Το αποτέλεσμα του act συνεπήρε και συγκίνησε κοινό, κριτική επιτροπή, αλλά και τον ίδιο τον Αντώνη Παπαηλία ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη Λόλα.

«Τι πλάσμα είσαι εσύ! Τι ωραία που το έκανες όλο. Είσαι ταλαντούχο πλάσμα. Είσαι εξαιρετικός. Είστε ένα ζευγάρι που θαυμάζω τόσο πολύ που σας λέω μόλις τελειώσει το J2US θέλω να σας κάνω παρέα», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου αρχικά.

Στη συνέχεια τα όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής συγκίνησαν έντονα τον Αντώνη Παπαηλία που ενσαρκώνει στο J2US την Λόλα.

«Είστε υπέροχοι. Λευτέρη σε αυτό το τραγούδι ήσουν τραγουδιστής κανονικός, υπέροχος. Όσο για τον Αντώνη, έχω δει το ίδιο νούμερο στην καλύτερή του περίπτωση με τη Μαρινέλλα και τον Καλαμίτση μας είχε στείλει στο Λας Βέγκας για να φέρουμε μπαλέτα, εγκαινιάζαμε το Ρεξ το ΄88. Ήταν ένα παιδί που έκανε το ίδιο πράγμα. Το έκανε τέλεια. Αυτό το δικό σου το φινάλε δεν το είχε. Μιλάμε για ένα θέαμα στο Λας Βέγκας. Αυτή τη δραματικότητα στην κίνηση και στο πρόσωπό σου δεν τα είχε», δήλωσε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και κριτής του σόου.

Από την πλευρά τους η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να αγκαλιάσουν τον ηθοποιό Αντώνη Παπαηλία.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ο Αντώνης Παπαηλίας είχε εξομολογηθεί ότι έχει τύχει να δεχτεί άσχημα σχόλια όταν υποδύεται τη Λόλα. «Ναι, συμβαίνει. Μου έχει τύχει και σε διάφορα lives, αλλά και κάτω από αναρτήσεις μου στα social media. Έχει τύχει να ακούσω «άι, μωρή βλαμμένη, που απoφάσισες να ασχοληθείς με το θέατρο». Έχω δεχτεί και σεξιστικά σχόλια, αλλά απλά τα προσπερνάω. Είναι σαν να μην τα ακούω», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ