Ο performer Αντώνης Παπαηλίας έχει γίνει γνωστός υποδυόμενος την περσόνα Λόλα τόσο στο πλευρό του Τόνι Σφήνου, όσο και στη σκηνή του J2US. Ο ηθοποιός μιλά στο ΟΚ! και μοιράζεται στοιχεία του χαρακτήρα του. Ανάμεσα σε άλλα ο Αντώνης Παπαηλίας αποκαλύπτει την επιθυμία του να λάβει μέρος σε μια κωμική σειρά όπως εκείνες που απολαμβάνει να βλέπει, πώς ονειρεύεται τη ζωή του, την αγάπη του για τα ζώα, τα ταξίδια που λατρεύει, αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ ξεκαθαρίζει πως «άλλο η Λόλα και άλλο ο Αντώνης».

Θα ήθελες να κάνεις καλλιτεχνικά βήματα ως Αντώνης;

Αν αντέχω. (Γελάει.) Αστειεύομαι. Εννοείται πως θα ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα ως Αντώνης. Για αρχή θα ήθελα να παίξω στο θέατρο, αλλά και να λάβω μέρος σε μια κωμική σειρά, όπως οι «Σαββατογεννημένες», το «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», «Τα νούμερα» και, φυσικά, σε μια από τις αγαπημένες μου σειρές όλων των εποχών, την «Τούρτα της μαμάς». Ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο και είμαι πολύ μέσα σε αυτή τη φιλοσοφία.

Πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου από εδώ και πέρα;

Θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί και να ζω σε μια Ελλάδα όπου να μην υπάρχουν βρισιές στο Ίντερνετ, να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή έχθρα μεταξύ μας, να είμαστε πιο αγαπημένοι ως λαός και να αγαπάμε τα ζώα.

Έχεις ζώα;

Ναι, ένα γατάκι μέσα στο σπίτι και καμιά δεκαπενταριά στη γειτονιά, που τα προσέχω, τα ταΐζω, τα στειρώνω. Επίσης, απολαμβάνω να πηγαίνω ταξίδια. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω πάει Βουδαπέστη, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Γερμανία, Ιταλία και Αμερική και ομολογώ πως είναι υπέροχη αίσθηση το να ταξιδεύεις.

Η Λόλα αφήνει χώρο στον Αντώνη για να έχει προσωπική ζωή;

Ζηλεύει λίγο, αλλά, ναι, αφήνει. (Γελάει.) Η προσωπική μου ζωή είναι σε καλή φάση. Δεν σας λέω τίποτα, είναι έκπληξη. Αλλά είμαι πολύ καλά, αυτό κρατήστε.

Υπάρχουν φορές που σκέφτεσαι «τι θα έκανε η Λόλα σε αυτή την περίπτωση;».

Όχι, δεν μπερδεύομαι καθόλου γιατί είναι κάτι ξεχωριστό. Άλλο πράγμα η Λόλα κι άλλο πράγμα ο Αντώνης.

Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ