Ο Αντώνης Παπαηλίας ενσαρκώνει τη Λόλα στη σκηνή του J2US τραγουδώντας παρέα με τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Από την αρχή του σόου το ζευγάρι έχει ξεχωρίσει.

Ο Αντώνης Παπαηλίας αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ ποιους κριτές φοβάται περισσότερο, αλλά και τα ζευγάρια που πιστεύει εκτός από τη Λόλα και τον Λευτέρη ότι θα φτάσουν στον τελικό του J2US.

Το ζευγάρι σου είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Είναι ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ τυχερός με αυτή τη συνεργασία. Ο Λευτέρης είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, με εξαιρετικό χαρακτήρα. Γίναμε φίλοι από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε. Έχουμε και οι δύο τον ίδιο κάλο στον εγκέφαλο. Είμαστε λίγο εκκεντρικοί κι αυτό το ντουέτο άντρας-άντρας ή άντρας-γυναίκα, όπως θέλετε πάρτε το, λειτουργεί υπέροχα.

Το Τwitter σας έχει αναδείξει φαβορί, με αποθεωτικά σχόλια.

Ναι, ακούμε πάρα πολύ ωραία σχόλια. Μας λένε ότι είμαστε ωραίο ζευγάρι με τον Λευτέρη, γελάνε με τις εκφράσεις μας και ότι θέλουν να μας δουν στον τελικό. Πριν από δύο εβδομάδες, όταν ντύθηκα νύφη και τραγουδήσαμε το «Α πα πα» της Δέσποινας Βανδή, μας εύχονταν «καλούς απογόνους». Καταλαβαίνεις.

Ποιον από τους κριτές φοβάσαι περισσότερο;

Βασικά να πω ότι έχω πολύ τρακ για τις εμφανίσεις μας στο σόου. Προσωπικά, τους θαυμάζω και τους 4 κριτές, τους έχω παρακολουθήσει όλους πάρα πολύ, την κυρία Γαρμπή και την κυρία Βανδή στις μεγάλες πίστες και τον κύριο Φασουλή και την κυρία Σταυροπούλου στο θέατρο και στην τηλεόραση. Νομίζω πως φοβάμαι περισσότερο την κυρία Γαρμπή και την κυρία Βανδή γιατί ως υπέροχες τραγουδίστριες ξέρουν να ακούνε, και ακούνε εξαιρετικά ακόμα και τα λάθη μας. Ωστόσο, είναι ένας μουσικός διαγωνισμός, ένα παιχνίδι και είναι απολύτως δεκτές οι παρατηρήσεις. Μέχρι στιγμής, από τον καθέναν ακούω μόνο καλά.

Ποιο από τα άλλα ζευγάρια θεωρείς πολύ δυνατό για τον τελικό;

Έχουμε πολλούς δυνατούς διαγωνιζόμενους. Νομίζω πως τα ζευγάρια που θα φτάσουν μέχρι το τέλος είναι η Φωτεινή Δάρρα με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με την Ντίντη, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο. Είναι φοβεροί.

Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ