Ένα ακόμη επεισόδιο του φαντασμαγορικού σόου J2US είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το ερχόμενο Σάββατο. Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, η κριτική επιτροπή αλλά και οι συμμετέχοντες θα δώσουν ένα ακόμη δείγμα του ταλέντου τους στο live.

Εν αναμονή των νέων εμφανίσεων των ζευγαριών, το οkmag μιλά με μία από τις hair stylist του σόου από το Petrakis Hair Salon, Σεμίνα Στέλλα Γκίτση. Η beauty expert μάς αποκαλύπτει τα μυστικά των διαγωνιζόμενων του φαντασμαγορικού σόου. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, κάθε Σάββατο η ομάδα του Petrakis Hair Salon που έχει αναλάβει το J2US βρίσκεται στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι από τις δύο το μεσημέρι μέχρι το τέλος κάθε live.

«Τα πιο δύσκολα μαλλιά στο J2US»

Η Σεμίνα Στέλλα μάς αποκαλύπτει πώς η ομάδα του Petrakis Hair Salon επιμελείται τα περισσότερα looks των παικτών.

Μετά από έξι live εύκολα κάποιος διαπιστώνει πως κατά γενικό κανόνα, όλες οι γυναίκες που συμμετέχουν στο σόου δεν τολμούν κάποια looks λίγο πιο διαφορετικά στη σκηνή. Στην πλειοψηφία τους επιλέγουν τις glam εμφανίσεις με τις grande δημιουργίες. Κατά συνέπεια και τα χτενίσματά τους κινούνται στο ίδιο ύφος. Μοιραία αναρωτιόμαστε αν η hair stylist θα ήθελε να δημιουργήσει πιο εκκεντρικά χτενίσματα: «Θα το ήθελα πολύ αλλά οι γυναίκες επιλέγουν από μόνες τους επειδή νιώθουν πιο όμορφα κλασικές και safe επιλογές. Ίσως οι πιο τολμηρές σε αλλαγές είναι η Άντζελα Δημητρίου και η Ματίνα Νικολάου», απαντά.

Η ίδια μάλιστα εξηγεί πως την έμπνευση για τα hair looks των ζευγαριών την αντλεί από το ρούχο που έχουν επιλέξει να φορέσουν αλλά και από το concept της κάθε εμφάνισης οn stage.

Όσο για την πιο χρονοβόρα μεταμόρφωση; Για τη hair stylist, η Ιλάειρα Ζήση είναι εκείνη που με διαφορά έχει τα πιο απαιτητικά μαλλιά: «Είναι πυκνά και πολύ σπαστά, οπότε τα χτενίσματά της απαιτούν χρόνο. Kάθε φορά “χτίζω” από την αρχή το σπαστό της χτένισμα Αλλά είναι ok. Με όλα τα παιδιά έχουμε μια άψογη συνεργασία. Και περνάμε πολύ ωραία».

«Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Τέλος η Σεμίνα Στέλλα σημειώνει πως δεν χρησιμοποιεί περούκες με εξαίρεση την persona που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο σόου, τη Λόλα. Όπως εξηγεί, «η μεταμόρφωση της Λόλας δεν απαιτεί πολύ ώρα. Ο Αντώνης Παπαηλίας έρχεται πάντα με την περούκα του έτοιμη, Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να την τοποθετήσουμε και να τη στερεώσουμε».

Η συνεργάτιδα του Petrakis Hair Salon έχει να πει μόνο τα καλύτερα για αυτή τη συνεργασία: «Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θα ήθελα στη ζωή μου πάντα να συνεργάζομαι με ανθρώπους όπως ο Αντώνης. Είναι ευγενέστατος, γλυκύτατος και με χιούμορ». Όσο για το να έχει γίνει κάποιο ευτράπελο ή ένα στιλιστικό ατύχημα με τη Λόλα; Η ειδικός λέει: «Όχι δεν έχει γίνει. Δεν το έχουμε επιτρέψει. Είμαστε στα παρασκήνια από τις δύο το μεσημέρι, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να προετοιμαστούμε και να προλάβουμε απρόοπτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ