Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά τα παράπονα που έκανε η Αιμιλία Βόντος για τη βαθμολογία που της έβαλε η κριτική επιτροπή στο προηγούμενο επεισόδιο. Όπως ισχυρίστηκε η παίκτρια θεωρεί ότι αδικήθηκε συγκεκριμένα από τον Στέλιο Κουδουνάρη. «Δεν μπορεί το look μου, της Χριστιάνας και της Τζωρτζίνας να έχουν το ίδιο υπόβαθρο. Όλα πήραν 1», διαμαρτυρήθηκε η παίκτρια του My style rocks.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

«Πρέπει να απολογηθώ για κάτι; Την ώρα που σου εξηγούσα τη βαθμολογία μου που δε με άκουγες γιατί έκανες πλάκα στον κύριο Σκουλό τη θυμάσαι; Αυτή τη στιγμή τη θυμάσαι: Εγώ σου εξήγησα γιατί σου έβαλα 1. Θες να μιλήσουμε για εσένα ή για τα άλλα κορίτσια;» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης. Όταν η παίκτρια απάντησε ότι το δικό της look ήταν πολύ καλύτερο από των άλλων κοριτσιών ο κριτής έγινε έξαλλος.

«Με ποια κριτήρια το λες αυτό; Με ποιες γνώσεις; Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη από τις συμπαίκτριές σου με τα δικά σου κριτήρια. Εγώ έχω άλλα κριτήρια. Δε θα συμμετέχω αγάπη μου σε αυτό. Θες να ακούσεις τη γνώμη μου ή δε θες; Από την ώρα που στάθηκες εδώ δε με αφήνεις να μιλήσω.

Λες μόνο τα δικά σου και σου ξαναλέω ότι χθες σου εξήγησα και σου ανέλυσα το look σου μέχρι εκεί που ήθελες να ακούσεις. Στο αποδόμησα γιατί ήταν χάλια. Το look σου χθες ήταν χάλια. Σου εξήγησα ότι ήταν τελείως λάθος και εσύ επιμένεις ότι ήσουν σωστή, προσβάλεις τις συμπαίκτριές σου και προσβάλεις και εμένα ότι δεν έχω σωστά κριτήρια… Εγώ λέω τη γνώμη μου. Όσο κακός κι αν είναι ο χαρακτήρας σου εγώ θα σου λέω αυτό ακριβώς που πιστεύω» της ο Στέλιος Κουδουνάρης με την παίκτρια να βάζει στη συνέχεια τα κλάματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ