Εδώ και περίπου έναν μήνα ο Νίκος Ξανθόπουλος βρίσκεται στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει δύσκολη σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για τον λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του.

Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική», είπε αρχικά ο Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον ηθοποιό: «Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για τον λόγο ότι είναι πολύς ο χρόνος που νοσηλεύεται στην Εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Δίπλα του δύο άνθρωποι είναι οι πιο κολλητοί του ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης και η Βάσω Κυριακίδου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ