«Είμαι παντρεμένος και έχω τέσσερα παιδιά. Δεν ήμουν γκομενάκιας. Με κυνηγούσαν οι γυναίκες αλλά εγώ τηλεφώναγα στο 100. Ήμουν αισθηματίας. Όταν ήμουν ερωτευμένος, πήγαινα 1 με 2 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί κάπου μισό αιώνα. Της είχα γράψει ένα σημείωμα που έλεγε: “Κορίτσι μου, δεν ξέρω πώς σε λένε αλλά δεν είμαι τρελός. Αν δεν σου έχω μιλήσει μέχρι τώρα είναι γιατί μόλις σε βλέπω μου κόβονται τα γόνατα. Ελπίζω αυτά τα λίγα λουλούδια να καταφέρουν να σου δείξουν πόσο βαθιά αγάπη σου έχω”» είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Ξανθόπουλος στη συνέντευξή του στον Νίκο Μαστοράκη με δάκρυα στα μάτια μιλώντας για τη δεύτερη σύζυγό του Εριφύλη.

Με τα παιδιά του σε οικογενειακές διακοπές στη Μυτιλήνη. «Τα καλοκαίρια πηγαίναμε πάντοτε στη Μυτιλήνη. Να κολυμπήσουμε με τα παιδάκια, να χαρούνε τη θάλασσα και εμείς να χαρούμε αυτά και λιοψημένοι και θεονήστικοι να ανηφορήσουμε για το Πληγώνι, το χωριό της Εριφύλης, όπου μας περίμενε η γιαγιά Ειρήνη με τα υπέροχα φαγητά της».

Με την Εριφύλη απέκτησε δύο γιους και μία κόρη. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του, αφού είχε παντρευτεί ξανά με την ηθοποιό Ελένη Καρπέτα, με την οποία απέκτησε τον γιο του Παναγιώτη.

«Με τα τέσσερα παιδιά μου, μικρά και μεγάλα, στο διπλανό χωράφι σχεδιάζουμε το μέλλον τους»
Ευτυχισμένος παππούς, περιτριγυρισμένος από τα εγγόνια του.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ