Ο Νίκος Ξανθόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Η είδηση για τη νοσηλεία του έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα Espresso. Ο δημοσιογράφος και φίλος του Νίκο Ξανθόπουλου, Τάσος Κοντογιαννίδης τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και μίλησε για την υγεία του 88χρονου ηθοποιού.

Όπως αναφέρει ο Τάσος Κοντογιαννίδης, ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα σε κλινική στο Αιγάλεω.

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!
Καλή και Γρήγορη ανάρρωση φίλε Νίκο», ανέφερε στην ανάρτησή του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.

Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα…

Posted by Tasos Kontogiannidis on Thursday, December 22, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ