Η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Καζάκου, Ηλέκτρα, από τον γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του Τζένη Κόλλια, με δάκρυα στα μάτια ανέβηκε στο βήμα, στην εκδήλωση που είχε στηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΚΕ στον Περισσό για να μιλήσει για τον πατέρα της και ως οικογενειάρχη.

Συγκλόνισε φίλους και συγγενείς καθώς αποχαιρέτησε τον πατέρα της, Κώστα Καζάκο στην πολιτική του κηδεία Μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει την τόσο μεγάλη απώλεια στη ζωή της, ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε πει πως με την μητέρα μας είχε δημιουργήσει πάντα την ζωή που ονειρευόταν» είπε μεταξύ άλλων η Ηλέκτρα και συνέχισε: «Μια οικογένεια μεγάλη που μέσα στο σπίτι η ατμόσφαιρα ήταν σαν γιορτή ήταν όλοι ενωμένοι μια μεγάλη αγκαλιά».

«Το πρωί ήταν η ατμόσφαιρα γιορτή και το βράδυ μετατρεπόταν σε πλατωνικό συμπόσιο. Για εμάς ο πατέρας μας ήταν ο Δίας». Στη συνέχεια της εκδήλωσης, έπαιξε ένα μοναδικό βίντεο που απεικόνιζε τον Κώστα Καζάκο να μιλάει.

Ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Καζάκος, έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες αφήνοντας όμως πίσω του ένα τεράστιο έργο. Εκτός από τη μεγάλη του πορεία στην υποκριτική μας χάρισε και άλλο ένα μάθημα ζωής, προσφέροντας το σώμα του στην επιστήμη και συγκεκριμένα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Σήμερα Δευτέρα η οικογένειά του, αλλά και το ΚΚΕ, αποχαιρέτησαν τον Κώστα Καζάκο σε μια αποχαιρετιστήρια τελετή που έλαβε χώρα στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό. Η σύζυγός του Τζένη Κόλλια και τα παιδιά που απέκτησαν μαζί υποδέχθηκαν τους φίλους και όσους αγάπησαν τον Κώστα Καζάκο και του είπαν μαζί το τελευταίο αντίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ