Το βράδυ της Τετάρτης 13/9 το θέατρο «Τζένη Καρέζη» τίμησε τη μνήμη του Κώστα Καζάκου ένα χρόνο μετά το θάνατό του, μέσα από την προβολή της τελευταίας του παράστασης: «Πώς να σωπάσω…».

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε τη συγκεκριμένη βραδιά η χήρα του Κώστα Καζάκου με τα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

Η Τζένη Κόλλια (δεξιά) με τα παιδιά της, Αλέξανδρο, Μάγια και Ηλέκτρα Καζάκου. Μαζί τους και η Αλέκα Παπαρήγα.

Mάλιστα, η οικογένεια φωτογραφήθηκε και με την Αλέκα Παπαρήγα. Η πρώην Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας πόζαρε με τα παιδιά του Κώστα Καζάκου.

Ο Αλέξανδρος και η Μάγια Καζάκου με την Αλέκα Παπαρήγα.

Να θυμίσουμε πως η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Καζάκου, Ηλέκτρα, από τον γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του Τζένη Κόλλια, αποχαιρέτησε τον πατέρα της τον Σεπτέμβριο του 2022 με τον δικό της τρόπο. Με δάκρυα στα μάτια ανέβηκε στο βήμα, στην εκδήλωση που είχε στηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΚΕ στον Περισσό για να μιλήσει για τον πατέρα της και ως οικογενειάρχη.

Συγκλόνισε φίλους και συγγενείς καθώς αποχαιρέτησε τον πατέρα της, Κώστα Καζάκο στην πολιτική του κηδεία Μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει την τόσο μεγάλη απώλεια στη ζωή της, ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε πει πως με την μητέρα μας είχε δημιουργήσει πάντα την ζωή που ονειρευόταν» είπε μεταξύ άλλων η Ηλέκτρα και συνέχισε: «Μια οικογένεια μεγάλη που μέσα στο σπίτι η ατμόσφαιρα ήταν σαν γιορτή ήταν όλοι ενωμένοι μια μεγάλη αγκαλιά».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καζάκος: Η σύζυγός του Τζένη Κόλλια και τα παιδιά τους στην αποχαιρετιστήρια τελετή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ