Μια μεγαλειώδη πράξη που δεν τη συναντούμε συχνά, έκανε ο Κώστας Καζάκος λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Όπως διαβάζουμε στην ανακοινωση του Κ.Κ.Ε, ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός που πέθανε την Τρίτη 13 Σεμπτεμβρίου,«πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.»

Στην ανακοίνωσή το Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδας, καλεί τους φίλους του Κώστα Καζάκου και όσους τον αγάπησαν να παραστούν στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου
Για την τελετή αποχαιρετισμού στον Κώστα Καζάκο

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.
Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ