Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στα 89 του χρόνια, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία του σε ΜΕΘ λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.

Η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου, θα γίνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι στο Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας ενώ η οικογένειά του πριν από λίγη ώρα προχώρησε σε μια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθεί πολιτική κηδεία.

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Δελτίο Τύπου Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια…

Posted by Actors House on Monday, January 23, 2023

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κάποια ερωτηματικά σχετικά με την κηδεία με το ρεπορτάζ της Espresso να αναφέρει πως τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου ήταν να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Οι ίδιες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως, δεδομένου ότι ο νόμος δεν το επιτρέπει καθώς χρειάζονται ειδικές άδειες από τη μητρόπολη αλλά και εξαιτίας της επιβαρυμένης υγείας της συζύγου του, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ