Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021, ωστόσο έναν μήνα περίπου μετά αποκαλύφθηκε πως ο δολοφόνος της ήταν ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της.

Η εκπομπή Super Κατερίνα είχε ένα εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με το ντοκιμαντέρ του βρετανικού καναλιού Channel 5 με τον τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία που ξεγέλασε τον κόσμο». Το ντοκιμαντέρ περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν αλλά και το θέατρο που έπαιζε επί έναν μήνα περίπου ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της ταινίας ξεδιπλώνεται όλο το στόρι της τραγικής υπόθεσης ενώ ακούγονται οι μαρτυρίες όσων βίωσαν τα γεγονότα. Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία της γειτόνισσας του ζευγαριού. Στην αρχή του ντοκιμαντέρ μάλιστα ακούγεται και η κλήση που έκανε στην Άμεση Δράση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ως δήθεν θύμα της κλοπής στο σπίτι του. Ήταν ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Τα ξένα μέσα παρακολούθησαν στενά όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Για αυτό είχαμε και το τόσο ρεαλιστικό ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία που ξεγέλασε τον κόσμο».

Μάλιστα, στην εκπομπή ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

δείτε το σχετικό βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ