Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021, ωστόσο έναν μήνα περίπου μετά αποκαλύφθηκε πως ο δολοφόνος της ήταν ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της.

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Τα ξένα μέσα παρακολούθησαν στενά όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Το βρετανικό κανάλι Channel 5 πρόβαλε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Κάρολάιν: Η δολοφονία που ξεγέλασε τον κόσμο». Στο ντοκιμαντέρ χρησιμοποιούνται ηχητικά αρχεία από την υπόθεση που συγκλόνισε, όπως και βίντεο με τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα» είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5 για το ντοκιμαντέρ. Αυτό επικεντρώνεται στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης, στο ημερολόγιο της Καρολάιν ως στοιχείο -κλειδί για την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 33χρονος πιλότος θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου, ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ