Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2021 στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα 14/3, στα χέρια του 34χρονου πιλότου βρέθηκε κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού εντόπισαν τη συσκευή μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα της Τρίτης, το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών του επέβαλε ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θυμίζουμε πως κάνει μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, παύθηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί ούτε στην καντίνα, ούτε κάπου αλλού στη φυλακή.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Τρίτης. ο καθ’ομολογία δολοφόνος παραδέχθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής όπου προεδρεύει εισαγγελέας πως έκανε χρήση του κινητού. Ο πιλότος μάλιστα ισχυρίστηκε: «το κινητό το χρησιμοποιούσα για να μιλώ αποκλειστικά με την οικογένειά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ