Μια μεγάλη αποκάλυψη είχε η «Super Κατερίνα» της Παρασκευής σχετικά με την υπόθεση γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή αποκάλυψε πως ο πιλότος και συζυγοκτόνος έχει στείλει γράμμα στη μητέρα του θύματος, Σούζαν Κράουτς. Η είδηση προέκυψε από το δικαστήριο της Πέμπτης. Με αυτή την κίνηση, ο δολοφόνος θέλησε να εξηγήσει πώς ήταν η σχέση του με την κόρη της, Καρολάιν.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, η αποκάλυψη για το γράμμα έγινε την Πέμπτη (1/6), κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, «όπου κανένας από όσους βρέθηκαν εκεί δεν πίστευε στα αυτιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο, Μαρία Ηγουμενάκη, ο δολοφόνος της Καρολάιν, έστειλε γράμμα στη μητέρα της. Έστειλε μία επιστολή στην πεθερά του, για να της πει κάποια πράγματα σχετικά με τη σχέση του με την Καρολάιν, το δικό του κίνητρο και γιατί συνέβησαν όλα», πρόσθεσε.

Η κ. Ηγουμενάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μπάμπης, έχει στείλει στη μαμά της Καρολάιν ένα γράμμα, το οποίο έλεγε ότι τα γεγονόταν δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν. Απευθύνεται στη μαμά της και με εκφράσεις όπως “ξέρεις πόσο με αγαπάει η Καρολάιν”. Έτσι βλέπουμε ότι προσπαθεί να τη χειραγωγήσει.

Επίσης της έγραφε ότι “όταν δεις ξανά την κόρη σου, πες της ότι την αγαπώ”. Εγώ αυτό δεν θα το έλεγα σε μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της. Η Σουζάνα μου είπε “η ζωή μου τελείωσε, έχω πεθάνει μέσα μου δύο φορές, την πρώτη όταν έμαθα ότι δολοφονήθηκε το παιδί και την δεύτερη, όταν έμαθα ότι αγκάλιαζα τον δολοφόνο του”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ