Μια απίστευτη κόντρα με πρωταγωνίστριες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στο twitter αλλά και στην τηλεόραση. Οι δυο κυρίες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες δημόσια στη διάσημη πλατφόρμα με αποκαλύψεις και διαδικτυακές σπόντες.

Διαβάστε εδώ τα σκληρά λόγια που αντάλλαξαν στο twitter.

Η Νάνσυ Παραδεισανού – που την βλέπουμε κάθε Σάββατο στο J2US- γνωρίζει χρόνια τη Φωτεινή Πετρογιάννη και έχει συνεργαστεί στενά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλάει σήμερα στο okmag για τα όσα έζησε δυο χρόνια συμμετέχοντας στην εκπομπή της Κωνσταντίνας και σχολιάζει την κόντρα των δυο παρουσιαστριών που έγινε το talk of the town!

Διαβάστε όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού στο okmag:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολιάζει δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γιατί πιστεύεις ότι τώρα, αυτή τη χρονική στιγμή, αντέδρασε όπως είδαμε η Κωνσταντίνα;

Γιατί η Κωνσταντίνα στη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, ήθελε να βγάλει από πάνω της, ότι άσχημο είχε ειπωθεί και γραφτεί για εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο εκείνη στον Αlpha. Βγήκε δηλαδή να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πει ότι μετάνιωσε και να ζητήσει συγγνώμη. Η Φωτεινή λοιπόν, της θύμισε ότι “όχι ξανά εδώ θέλω να δεις ότι  ο κόσμος υπέφερε εξαιτίας σου”. Αυτό την πείραξε την Κωνσταντίνα και ξεκίνησε να απαντάει στο twitter και έγινε όλο αυτό που έγινε…

Εμένα μου είναι πάρα πολύ άβολο όλο αυτό. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έγινε. Γίνεται ένα ακραίο γκόσσιπ στον αέρα του twitter, χωρίς κανένα λόγο πιστεύω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό ειλικρινά. Είναι ανούσιο.

Εσύ συνεργάστηκες με την Κωνσταντίνα και κάνατε και παρέα, κοινωνικά θα έλεγα. Τι «feedback» έχεις από τότε όσον αφορά την Κωνσταντίνα;

Εγώ συνεργάστηκα με την  Κωνσταντίνα από το 2015 έως το 2017 που έληξε το συμβόλαιό της με τον Alpha και δεν ανανεώθηκε ποτέ. Εμείς αυτά τα δυο χρόνια ως εκπομπή, είχαμε δέσει. Περνούσαμε πάρα πολύ ωραία και δεν υπήρχαν αλλαγές όπως τα πρώτα χρόνια της Κωνσταντίνας στον Alpha, ούτε και ίντριγκες. Δεν είχαμε ούτε καυγάδες, ούτε κόντρες. Εγώ είχα τη στήλη μου το χρόνο και το ρόλο μου στην εκπομπή. Εμένα η Κωνσταντίνα επαγγελματικά μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά και έχει φερθεί και σε άλλους συνεργάτες της καλά. Προτιμώ να λέω πράγματα που έχω ακούσει με τα αυτιά μου και τα έχω ζήσει. Δεν ασχολούμαι με πηγαδάκια και κουτσομπολιά. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είναι τρελοί ή ψεύτες αυτοί που υποστηρίζουν άσχημη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας… Για να το λένε κάτι θα έχουν δει κάτι θα έχουν ζήσει.

Η Νάνσυ με την Κωνσταντίνα σε θεατρική έξοδο το 2015. Φωτογραφία by NDP.

Με τη Φωτεινή Πετρογιάννη ποια είναι η σχέση σας;

Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά την ξέρω πολύ καλά και έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Η Φωτεινή τότε ήταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό της μπαίνοντας σε αυτές τις διαδικασίες.

Η Νάνσυ στα γενέθλια της Φωτεινής το 2020 Φωτογραφία by ΝDP

Εσύ από όλα όσα ξέρεις και βλέποντας όλη αυτή την κόντρα ποιος πιστεύεις ότι φταιει;

Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε όλο αυτό πραγματικά. Πιστεύω τελικά ότι υπάρχουν πράγματα που ξέρουν μόνο αυτά τα δυο κορίτσια και τα οποία καλύτερα να μην τα μάθουμε. Δεν θα ήθελα να τα δω δημόσια…. Είναι στενάχωρες καταστάσεις και δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της δουλειάς μας. Και η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά στο Πρωινό και δεν έχει κάποιο λόγο να ασχολείται με κάτι άλλο. Και η Κωνσταντίνα με το καλό να έρθει το μωράκι της και μετά να κάνει ωραία επαγγελματικά πράγματα. Ας είναι μακριά και αγαπημένες, παρά να γίνεται όλο αυτό που δεν έχει κανένα νόημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ