Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στη showbiz ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για την τηλεοπτική της διαδρομή τονίζοντας: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε την τοποθέτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», ενώ από νωρίς το πρωί της Πέμπτης το Twitter, έχει πάρει φωτιά.

Τα μηνύμα ανάμεσα σε Σπυροπούλου – Πετρογιάννη

 «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς «μπήκε» στον Alpha.. Ερώτηση για δυνατούς λύτες αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε με τη σειρά της: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1€ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν άφησε αναπάντητο το μήνυμα αναφέροντας: «Έχω και εγώ πολλά να πω πλέον όπως εσείς λέτε χωρίς καν να με ξέρετε ότι σας κατέβει, γιατί οι συνεργάτες σας όπως λέτε και εσείς τα διαδίδουν! Υ.Γ.Την κολλητή σου εννοείς γυναίκα που χάρη σε αυτήν βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και που καθάριζε τους πάντες για σένα».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλοντας να κλείσει τη συζήτηση ανέφερε: «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ