Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε για τον μυστικό γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την εγκυμοσύνη και τους φόβους και την ανυπομονησία της για τον τοκετό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από καιρό συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

«Έμαθα ότι είμαι έγκυος, όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα του “Κάτι ξαναψήνεται”, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Ήμουν στην παραλία. Θέλαμε γενικά παιδί απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να συμβεί κάτι τέτοιο», αποκάλυψε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και αποκάλυψε: «Έκανα και μια επέμβαση πέρσι γυναικολογικής φύσεως που έπρεπε να γίνει και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα γιατί για ένα διάστημα δεν έπρεπε να μείνω έγκυος όπως μου είχε πει ο γιατρός. Είχα ανησυχήσει πολύ. Ήταν όμως και ήταν όνειρό μου το να κάνω παιδιά. Το είχα μάθει όταν είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ατζούν και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να λείψω για την επέμβαση, αλλά είπα ότι δεν θα το κάνω αργότερα γιατί θα έπρεπε να περιμένω ακόμη περισσότερο χρόνο για να αποκτήσω παιδί.

Τελικά έλειψα από τη δουλειά μόνο δύο μέρες. Πήγα στη δουλειά με ράμματα, με αιμορραγίες, έβαζα πιο φαρδιά ρούχα. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Πονούσα πολύ, αλλά τα κατάφερα».

Στην ερώτηση «τι την τράβηξε στον σύντροφό της» απάντησε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με μένα. Είναι από οικογένεια πολύ δεμένη, είναι μεγαλωμένος όπως εγώ. Ό,τι έλεγε το εννοούσε. Αυτό μου άρεσε. Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό από τον άνθρωπό μου για όλα αυτά που ακούγονται. Εφόσον τα είχαμε πει όλα δεν είχα να φοβηθώ κάτι. Ήμουν άνετη. Την πρώτη φορά που ανέβασα φωτογραφία μας δεν του το είχα πει. Αλλά το έκανα αυθόρμητα».

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

Ακόμη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως λόγω καραντίνας γνώρισε από νωρίς τους γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Και φυσικά οι γονείς και των δυο ενημερώθηκαν πρώτοι για τα ευχάριστα νέα.

«Φοβόμουν στην αρχή να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. Θέλαμε να προφυλάξουμε και εμάς και τις οικογένειές μας», ανέφερε χαρακτηριστιοκά η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ