Καλή αρχή να ευχηθούμε στην Ανθή Σαλαγκούδη που υπέγραψε χτες με το Action 24 για την παρουσιάση τρίωρου ενημερωτικού μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα. Οι νέες εγκαταστάσεις του καναλιού που άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς βρίσκονται δίπλα στο Studio Άλφα στο Μαρούσι. Το νέο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο (αν πάνε όλα καλά). Στο ίδιο κανάλι ξεκινάει βραδινό talk show και η Αθηναϊς Νέγκα.

Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι φήμες για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο Mega. Πρεμιέρα, εκτός απροόπτου το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με καλεσμένη τη φίλη της Πέγκυ Ζήνα. Το ίδιο βράδυ κάνει πρεμιέρα και ο άλλος καλός της φίλος, Αντώνης Ρέμος, στο Nox με special guest την Καίτη Γαρμπή. Η Καίτη θα φεύγει κυριολεκτικά τρέχοντας κάθε Σάββατο από το J2US για να βγαίνει στη σκηνή στις 2.30 με ένα ωριαίο best of πρόγραμμα. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Δέσποινα Βανδή που θα κάνει παρόμοιο guest στις Μέλιsses στο «Έναστρον».

Μιας και είπαμε για το J2US, πέτυχα πριν από λίγο τυχαία πρόβα Μπέσσυς Αργυράκη ως Britney Spears. Δεν το χάνεις αυτό, δεν το χάνεις.

Ποια είναι η πιο εμπορική παράσταση της σεζόν μέχρι στιγμής; Οι «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη. Sold out και οι «Παίκτες» αλλά και ο «Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Εμφανίσεις ξεκινάει ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στις «Νότες» της Λεμεσού κάθε Κυριακή. Θα ταξιδεύει μάλιστα κάθε εβδομάδα με τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Ήταν να μην κάνει ποδαρικό η Barking Well στη μυθοπλασία. Μετά την πολυαναμενόμενη σειρά του Νίκου Κουρή και της Σμαράγδας Καρύδη στο Star, ετοιμάζεται και δεύτερη σειρά, αυτή τη φορά κωμική. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες….

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το My Style Rocks, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο. Τα τελευταία νέα λένε ότι μετατίθεται για τον Σεπτέμβρη του 2023 και παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για δυνατούς λύτες

Ήταν όχι μόνο κολλητές αλλά και κουμπάρες. Πλέον οι δύο πανέμορφες γυναίκες δεν ακολουθιούνται καν στο instagram και αιτία φέρεται να είναι ένας άντρας. Ποιες είναι;

Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία τηλεθέασης της Δευτέρας

41,9% στις νεαρές γυναίκες 15-24 έκαναν χτες οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

Δυσκολεύεται το GNTM ανάμεσα στον «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς». Μόλις 11,3% στο δυναμικό κοινό και 8,4% στο σύνολο. «Ανάσα» του έδωσαν οι γυναίκες 25-44 με 16,6%.

Το «Μαύρο Ρόδο» κέρδισε χτες το «Αυτή η νύχτα μένει». Ειδικά στο σύνολο κοινού η διαφορά ήταν 9 ποσοστιαίες μονάδες (24,3%- 15,3%).

Ρεκόρ τηλεθέασης στις γυναίκες 15-24 σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα χτες με 33,6%.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να έκανε 9% στο δυναμικό κοινό, στις γυναίκες όμως 45-64 διπλασίασε τα ποσοστά της (18,1%). Το ίδιο συνέβη και με την καθημερινή σειρά του καναλιού «Άγρια γη» (8,1%- 19,1%).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ