Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ότι ολοκλήρωσε την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η δημοσιογράφος πήρε την απόφαση που όπως εξήγησε στο μακροσκελές κείμενό της, θέλει να αντιμετωπίσει το μέλλον με υπευθυνότητα και ότι αποφάσισε να πάρει την προσωπική της ζωή και την αναπαραγωγική της υγεία στα σοβαρά.

Συγκεκριμένα η Νάνσυ Παραδεισανού, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που βρίσκεται στην κλινική: «Στα φετινά μου γενέθλια, έδωσα στον εαυτό μου ένα από τα πολυτιμότερα δώρα με ορόσημο την αναπαραγωγική μου κατάσταση: την εναλλακτική. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο. Αποφάσισα να πάρω τον εαυτό μου, την προσωπική μου ζωή και την αναπαραγωγική μου υγεία στα σοβαρά και να κάνω αυτό το βήμα. Την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η ιατρική είναι επιστήμη κι έχει αναλάβει να δίνει εναλλακτικές στα ανθρώπινα προβλήματα. Κι αυτή είναι μια από τις εναλλακτικές που επιλέγω για μένα. Δε θέλω ευκαιρίες, θέλω εναλλακτικές. Μ’ ενδιαφέρει η προοπτική της ζωής μου κι εννοείται πως είναι ευθύνη να παίρνω αποφάσεις που θα επηρεάσουν τον άνθρωπο της ζωής μου.

Έχω σκεφτεί πολύ σε βάθος χρόνου, τι είναι αυτό που θα με ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Να σκεφτώ πολύ ποιος θέλω να είναι και ποιος θα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Να αντιμετωπίσω το μέλλον μου με υπευθυνότητα. Οι αλλαγές που κάνω πάντα, είναι μελετημένες, γιατί θέλω να έχω εναλλακτικές. Ό,τι έχετε δει από μένα δεν είναι καιροσκοπικό, αντιθέτως. Όλη η πορεία μου είναι έτσι μέχρι τώρα και το ξέρετε.

Σήμερα λοιπόν, σβήνω το παρελθόν και αρχίζω ξανά. Με χαρά, ενθουσιασμό κι αγάπη. Πρώτα απ’ όλα προς τον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της υπέροχης κλινικής και το γιατρό μου Δρ. Ευάγγελο Παπανικολάου για τα θαύματα που έκαναν σε μένα όπως και σε χιλιάδες άλλες γυναίκες, την ψυχολόγο μου, για την ενθάρρυνση και βέβαια την οικογένεια και τους φίλους μου για τη στήριξη αυτούς τους δυο μήνες που τους ανακοίνωσα την απόφαση μου.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη. (αυτή η φωτογραφία είναι η τελευταία που έβγαλα το βράδυ της Κυριακής, πριν κάνω τα ελάχιστα βήματα για να μπω στην αίθουσα για τη διαδικασία της ωοληψίας)».

Να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος Ιανουαρίου και η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Η παρουσιάστρια είχε κάνει την αποκάλυψη μέσα από stories στο Instagram και μόλις πριν από μερικές ημέρες, ολοκλήρωσε τη διαδικασία.

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες αλλά και τους followers της, την περιγραφή και τη διαδικασία αυτή αναλυτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ