Θέση στη νέα κόντρα με παλιές ρίζες που έχει ξεσπάσει στην showbiz ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Έπειτα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Ελένη», ακολούθησαν σχόλια στο «Πρωινό» και μέσω Twitter ξέσπασε μεγάλη αντιπαράθεση.

Το Tik Tok χρησιμοποίησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να τοποθετηθεί δημόσια για τις δύο παρουσιάστριες εκφράζοντας τη δική του άποψη.

«Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ακόμα μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον κόσμο. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους γύρω συνεργάτες κλπ. Δεν είναι το πώς μπήκε στον Alpha. Δεν είναι το πώς πήρε μια εκπομπή. Στα μίντια και σε όλες τις δουλειές έχουμε συνηθίσει πάρα πολλές φορές -και σας το λέω κι εγώ που μπήκα οικογενειακώς στη δουλειά- μπαίνουν άνθρωποι επειδή είναι φίλοι, γνωστοί, γκόμενοι, οτιδήποτε. Μπαίνουν στις δουλειές. Αν δεν αξίζεις δεν θα κάτσεις πάρα πολύ. Έναν χρόνο, δύο χρόνια το πολύ. Αλλιώς μετά το σύστημα θα σε ξεράσει, θα σε κλωτσοπετάξει.

Το θέμα είναι ότι ενόχλησε γιατί είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά, κακή συμπεριφορά, αλαζονική συμπεριφορά, μα κυρίως δεν είχε το ταλέντο να κάνει αυτό που της έδωσαν να κάνει. Δεν μπορούσε. Δεν το έχει ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Δεν το έχει. Είναι πάρα πολύ απλό. Αυτό ενόχλησε. Η κακή της συμπεριφορά για την οποία μιλά πάρα πολύς κόσμος. Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία Πετρογιάννη μπήκε αν επειδή ήταν φίλη της η Μαρία, ή ο Γιώργος ήταν φίλος του, ή αν είχε γκόμενα τη διευθύντρια. Ειλικρινά αν αξίζεις, εμένα και πολύ κόσμο δεν μας ενδιαφέρει πώς μπαίνει σε μια δουλειά. Αν είσαι καλός φούρναρης και σε προσέλαβε ο γείτονας τι σε ενδιαφέρει; Κάνεις καλά το ψωμί; Τι σε νοιάζει τώρα πώς έφτασες να το κάνεις καλά; Εννοώ αν δεν έχεις κάνει κάτι ακραίο, δεν έχεις σκοτώσει κάποιον.

Οπότε έτσι είναι τα μίντια και εγώ ειλικρινά την ευγνωμονώ που εξαιτίας της δεν πήγα σε μια δουλειά. Μου χάλασε μια δουλειά. Γιατί πήγα σε μια δουλειά που αποδείχτηκε πολύ καλύτερη. Και γνώρισα ανθρώπους που τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Την ευγνωμονώ για αυτό. Οπότε ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα και ας μην ψάχνει να ζητάει τα ρέστα από την οποιαδήποτε Φωτεινή το πώς μπήκε στον Alpha. Η Φωτεινή είναι εργατική, δούλεψε, της αξίζει και έχει κρατήσει μόνη της αυτά που της δόθηκαν. Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι. Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη Φωτεινή Πετρογιάννη.

@lamproskonstantaras Κωνσταντινα Σπυροπούλου vs Φωτεινη Πετρογιαννη. Ποια θεωρω οτι εχει συντριπτικό δίκιο; Εσεις τί λέτε #apopseis #funnyvideos #fypage #fy #lamproskonstantaras ♬ πρωτότυπος ήχος – Lambros Konstantaras

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ