Η κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έχει κάνει αίσθηση στην ελληνική showbiz. Το χρονικό της διαμάχης θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Ηappy Day. «Είσαι στην πιο ωραία περίοδο στη ζωή σου, έχεις παντρευτεί τον άντρα που αγαπάς. το έχεις δουλέψει μέσα σου, Πρέπει να εστιάσεις στο μεγάλο δώρο που σου έχει φέρει ο Θεός…Σε έχει ευλογήσει με ένα μωρό και περιμένεις να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η τηλεκριτικός και συνεργάτιδα της πρωινής εκπομπής του Αlpha, θέλησε να σχολιάσει τη συμμετοχή της Σπυροπούλου στο reality επιβίωσης Survivor πριν 4 χρόνια: «Η Κωνσταντίνα έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη, να υποφέρει, να πεινάσει για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα που την είχε κατακλύσει, να γίνει πιο συμπαθής στον κόσμο. Το κατάφερε, το πέτυχε, δεν συζητούσε κανείς γι’ αυτό και ξαφνικά… ξαναήρθε όλο αυτό στο προσκήνιο».

Σε άλλο σημείο η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εξελίχθηκε και δεν ξέρω αν έγινε ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εν πάση περιπτώσει, υπήρξαν κανάλια που της έδωσαν μετέπειτα ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, τι θες και τα ψάχνεις»;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ