Για την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μιλήσει η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος απάντησε σε ερωτήσεις των ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου την Πέμπτη.

Η Σάσα Σταμάτη εξήγησε: «Σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω πως Twitter Facebook και Ιnstagram είναι ιδανικά μέσα για να λύσεις τις διαφορές σου… Καλό θα είναι ρε παιδί μου, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ερωτικό, να λύνουν τα όποια προβλήματα μεταξύ τους. Και όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι last year. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, δεν είναι φίλη μου, αλλά σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος, καλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα. Και στην τελική τι έχουν να χωρίσουν;»..

Και η Σάσα Σταμάτη συνέχισε: «Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι “βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια” δεν είναι και λίγο αυτό. Την πήρε τηλέφωνο στις τρεις; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

Tη δική της άποψη είπε και η Νάνσυ Παραδεισανού: «Τα δύο χρόνια που ήμουν στον Αlpha ήταν τα δύο τελευταία χρόνια της Κωνσταντίνας. Δεν είχα παρατηρήσει ακραίες συμπεριφορές που είχαν ακουστεί από το 2012 μέχρι το 2015».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Ηappy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ