Με ένα post της στο Instagram θέλησε η Τόνια Σωτηροπούλου να μοιραστεί με τους followers της στιγμές από το workout της. Η ηθοποιός είναι φανατική της άσκησης, ενώ η προπόνησή της στην εξοχή, σε πάρκα και κήπους, όταν ο καιρός το επιτρέπει, είναι μία από τις αγαπημένες της συνήθειες.

Όπως έχει πει και η personal trainer της ηθοποιού, Φένια Τσιφτσάκη στο okmag, «η Τόνια είναι από τις πιο πειθαρχημένες γυναίκες που ξέρω. Δεν θέλει να χάνει καθόλου χρόνο όσο αφορά την άσκησή της. Γυμνάζεται κάθε μέρα, ενώ μια φορά την εβδομάδα κάνει pilates reformer με ασκήσεις που βοηθούν την ευλυγισία στο σώμα της. Κάθε μέρα κάνει προπόνηση, ενώ τις Κυριακές θα τη δεις να τρέχει στη γειτονιά της. Δεν σταματά ποτέ να κινείται. Ακόμη και στις διακοπές και στα ταξίδια της γυμνάζεται. Μπορεί για παράδειγμα να πάρει μαζί της μία μπάλα ή ένα λάστιχο προκειμένου να κάνει κάποιες ασκήσεις μόνη της και όχι απαραίτητα στο γυμναστήριο, αλλά σε μια παραλία, σε ένα πάρκο. Μετά από χρόνια προπόνησης, ακολουθεί το δικό της fitness plan. Να φανταστείς ακόμη και τον Οκτώβριο όταν είχε πάει στη Ύδρα για τον γάμο της, δεν παρέλειψε να πάει για τρέξιμο… Την ίδια μέρα πριν από την τελετή έκανε τζόκινγκ και λάστιχα. Θέλει να είναι σε άψογη φόρμα πάντα και παντού. Μου έκανε εντύπωση».

Όπως μάλιστα μας εξήγησε η fitness expert, «στην περίπτωσή της σούπερ γυμνασμένης Τόνιας συστήνω το ΗΙΙΤ (High Intensity Interval Training), μια υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, όπου εναλλάσσονται περίοδοι μικρής έντονης αερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης. Έτσι έχουμε ένα πρόγραμμα που βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση μιας άψογης φυσικής κατάστασης». Και προσθέτει: «Τώρα τελευταία της αρέσει να κάνει μηχανήματα και βάρη για γράμμωση στα χέρια και στο πάνω μέρος του σώματος».

Για το workout της η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε κολάν σε μοβ τόνους από το brand Calzedonia, αξίας 29,95 ευρώ. Το σύνδύασε με λευκό T-shirt δεμένο στη μέση για ένα πιο σέξι εφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ