Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Τόνια Σωτηροπούλου. Αν κρίνουμε από το ντύσιμό της, πιθανότατα η ηθοποιός να πήγαινε σε κάποια της προπόνηση με την personal trainer Φένια Τσιφτσάκη.

Με αθλητικό σύνολο, μπλούζα, κολάν και trainers, όλα Adidas, η Τόνια Σωτηροπούλου έδειχνε fit και βιαστική. Η Τόνια είχε μαζεμένα τα μαλλιά της ψηλά, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

Η ίδια είναι φανατική της άσκησης. ενώ όπως έχει δηλώσει και η fitness expert Φένια Τσιφτσάκη στο okmag, «η Τόνια είναι από τις πιο πειθαρχημένες γυναίκες που ξέρω. Δεν θέλει να χάνει καθόλου χρόνο όσο αφορά την άσκησή της. Γυμνάζεται κάθε μέρα, ενώ μια φορά την εβδομάδα κάνει pilates reformer με ασκήσεις που βοηθούν την ευλυγισία στο σώμα της. Κάθε μέρα κάνει προπόνηση, ενώ τις Κυριακές θα τη δεις να τρέχει στη γειτονιά της. Δεν σταματά ποτέ να κινείται. Ακόμη και στις διακοπές και στα ταξίδια της γυμνάζεται. Μπορεί για παράδειγμα να πάρει μαζί της μία μπάλα ή ένα λάστιχο προκειμένου να κάνει κάποιες ασκήσεις μόνη της και όχι απαραίτητα στο γυμναστήριο, αλλά σε μια παραλία, σε ένα πάρκο. Μετά από χρόνια προπόνησης, ακολουθεί το δικό της fitness plan. Να φανταστείς ακόμη και στον γάμο της, δεν παρέλειψε να πάει για τρέξιμο… Την ίδια μέρα πριν από την τελετή έκανε τζόκινγκ και λάστιχα. Θέλει να είναι σε άψογη φόρμα πάντα και παντού. Μου έκανε εντύπωση».

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ