Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος.,

Εκεί βρέθηκαν και οι φίλοι του Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου. O Kωστής Μαραβέγιας μάλιστα ανέβηκε και στη σκηνή.

Για το στυλ της στη συναυλία, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα με τιράντες για ένα τέλειο καλοκαιρινό στυλ.

Στη μέση έδεσε ένα λευκό φούτερ ενώ ολοκλήρωσε το look με δετά λευκά sneakers. Στα χέρια κρατούσε μια neon τσάντα Prada αξίας 560 ευρώ.

Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, είχε ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live πάντα με τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Εκεί ήταν για να τον θαυμάσει και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

Από την εμφάνισή του δεν έλειψαν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις».

Μαζί του επί σκηνής η 16χρονη νικήτρια του The Voice of Greece Μαρία Σακελλάρη, η οποία χάρη στις εξαιρετικές τις ερμηνείες και το ιδιαίτερο στυλ της έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, και αναμένεται να αφήσει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα στη μουσική αυτή βραδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ