Το πρόγραμμά της συνεχίζει κανονικά η Τόνια Σωτηροπούλου δύο περίπου μήνες μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια. Το πλάνο της ηθοποιού παραμένει το ίδιο «γεμάτο» με γυρίσματα για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα αλλά και για τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στον Εθνικό Κήπο στην καρδιά της Αθήνας να επιδίδεται στις αγαπημένες της ασκήσεις ενδυνάμωσης με ιμάντες TRX, Πρόκειται για μια προπόνηση που βασίζεται στην αερόβια άσκηση που γυμνάζει όλο το σώμα και την κρατά fit. Με μαύρο τοπ, κολάν και αθλητικά, η Τόνια επιδιόταν με ζήλο στην προπόνησή της. Σε ανάλογο πρόγραμμα δείχνει να έχει μπει και ο σκύλος της η Στέλλα.

Όπως έχει πει και η Φένια Τσιφτσάκη γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του boutique gym place LOFT4, Φένια Τσιφτσάκη η Τόνια Σωτηροπούλου κοπιάζει πολύ για να έχει αυτό το σώμα. Οι δύο γυναίκες είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτιδες. Είναι φίλες με τη μια να εμπιστεύεται απόλυτα την άλλη. Μαζί ακολουθούν ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής… που μπορεί να προσαρμοστεί παντού, από το μπαλκόνι του σπιτιού της μέχρι το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο ή το Καλλιμάρμαρο.

Όπως εξήγησε στο ΟΚ! η Φένια, η Τόνια είναι fan της εντατικής προπόνησης φέροντας πάντα μαζί της τη θετική ενέργεια, την καλή της διάθεση και τη σκυλίτσα της, τη Στέλλα. Όπως λέει η expert, «στην περίπτωσή της σούπερ γυμνασμένης Τόνιας συστήνω το ΗΙΙΤ (High Intensity Interval Training), μια υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, όπου εναλλάσσονται περίοδοι μικρής έντονης αερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης. Έτσι έχουμε ένα πρόγραμμα που βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση μιας άψογης φυσικής κατάστασης».

«Όταν μιλάμε για την Τόνια, μιλάμε για μια γυναίκα φουλ πειθαρχημένη. Ένα μόνο σου λέω: Δεν χάνει ποτέ προπόνηση, ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα 7 ημέρες την εβδομάδα και αγαπά την άσκηση ακόμη και στα ρεπό της!» συμπληρώνει η Φένια Τσιφτσάκη.

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ