Αντίστροφα μετρούν για τον γάμο τους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου. Το ζευγάρι έπειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής και έναν γιο, τον Πέτρο πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως αποκάλυψαν ο γνωστός ηθοποιός και η ηθοποιός και ο χορεύτρια αγαπημένη του, οι δυο τους ήθελαν πολύ να προχωρήσουνσε αυτόν τον γάμο που θα τελεστεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Η αποκάλυψη του γάμου

Η αποκάλυψη της απόφασης του ζευγαριού να παντρευτεί έγινε από τον Νίκο Κουρή στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα». Ο πρωταγωνιστής της σειράς IQ 160 ανέφερε: «Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, αλλά πλησιάζει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε».

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η Έλενα Τοπαλίδου είπε: «Μόλις είδα το Νίκο Κουρή για πρώτη φορά ένιωσα αμέσως μια έλξη. Λέγαμε ότι κάθε μέρα όλη τη χρονιά έχουμε κάτι να κάνουμε. Για τις 12 Δεκέμβρη δεν βρίσκαμε τίποτα να κάνουμε και λέμε δεν παντρευόμαστε; Τι να κάνουμε».

Και συνέχισε: «Έχω νυφικό. Αυτός το ετοίμασε. Τι να πω; Είναι ωραίο, αλλά δεν θα πω. Θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την εκκλησία».

Η απόφαση πριν από τον γάμο

Το ζευγάρι μπορεί να μίλησε δημόσια για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες. ωστόσο, τώρα οι δυο τους αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Σε επικοινωνία με το okmag η Έλενα Τοπαλίδου αποκάλυψε πως λίγο πριν από τη μεγάλη μέρα οι δυο τους θέλουν να ησυχάσουν και να απολαύσουν τις τελευταίες ετοιμασίες και τον γάμο τους.

«Το μόνο που έχουμε ανάγκη αυτήν την περίοδο είναι οι όμορφες ευχές», εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια και μια ευγένεια που τη διακρίνει η Έλενα Τοπαλίδου.

Το κομψό νυφικό

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Έλενα Τοπαλίδου αποκάλυψε μια λεπτομέρεια της νυφικής δημιουργία μέσω Instagram, καθώς και το όνομα του οίκου που το ανέλαβε. Το sur mesure φόρεμα υπογράφει ο οίκος Μegla-m και η σχεδιάστρια μόδας Ματίνα Μέγκλα.

Η Ματίνα Μέγκλα μίλησε στο οkmag για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τους μελλόνυμφους. «Γνώριζα τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου από το θέατρο. Είχα την επιμέλεια των κοστουμιών του ηθοποιού στις θεατρικές παραστάσεις όπου συμμετείχε. Από εκεί ο Νίκος Κουρή με γνώριζε και έτσι αποφασίσαμε να αναλάβω το νυφικό της συντρόφου του».

Ωστόσο η δημιουργός εξηγεί: «Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω το σχέδιο της δημιουργία, καλό είναι να είναι μια έκπληξη. Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί με τη μέλλουσα νύφη να έχει παραλάβει τη δημιουργία στο σπίτι. Θα ήθελα να τονίσω πως είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μου με το ζευγάρι. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά και όλα κύλησαν ομαλά και άψογα»

Ο γιος τους θα παραδώσει τη νύφη στην εκκλησία

Τέλος, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε πως ο γιος τους θα συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία.

Το ζευγάρι με τον γιο του, Πέτρο.

«Η απόφαση να παντρευτούμε έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με ένα τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη.

Τους ξαφνιάσαμε όλους αλλά πιο πολύ ξαφνιάστηκε το παιδί μας, ο Πέτρος. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε καταλάβαμε πως για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και γι’ αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία. Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ», ανέφερε ο ηθοποιός.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ