Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου.

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του και ανέφερε  πως αισθάνεται διαφορετικά όταν είναι η γυναίκα του και ο γιος του στο θέατρο ώστε να παρακολουθήσουν κάποια παράστασή του.

«Αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνεις στη σκηνή. Το να τους χαρίζεις αυτό που έχεις φτιάξει και στο κοινό αλλά πρώτα στους δικούς σου. Η Έλενα είναι ένα άνθρωπος που η γνώμη της έχει μεγάλη σημασία για εμένα.

Ξέρω πως με αγαπάει αλλά και η αισθητική της είναι πολύ μοναδική. Από την άλλη, προφανώς θέλεις να αρέσεις στον άνθρωπό σου.

Είμαστε τυχεροί για τον γιο μας, είναι ήρεμος απλά περιμένουμε πώς θα ‘’σκάσει’’ η εφηβεία. Έχει πάει μόνος του διακοπές αλλά μας ενημερώνει.

Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, αλλά πλησιάζει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε».

«Είναι απίστευτο το πόσο καλή είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη»

Ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε και στην παράσταση «Η εκατομμυριούχος» που πρωταγωνιστεί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, πλέκοντας της το εγκώμιο.

«Είμαστε περήφανοι για αυτήν την παράσταση. Είναι μία πλούσια παράσταση με ζωντανή ορχήστρα και σπουδαίους ηθοποιούς. Είναι μια ερωτική ιστορία, κωμωδία, που εμείς την κάναμε μιούζικαλ λόγω της Ελεωνόρας.

Είναι απίστευτο το πόσο καλή είναι η Ελεονώρα. Είναι ανοιχτή, συνεργάσιμη, δεν έχει εγωισμούς και αυτό είναι προτέρημα για τον επαγγελματισμό. Όλοι όσοι είναι σε αυτήν την παράσταση έχουμε μια κοινή ποιότητα», είπε αρχικά.

«Οι χορευτές είναι σπουδαίοι επίσης, και είμαστε τυχεροί που είναι μαζί μας. Είμαστε μία πολύ ωραία ομάδα και αυτό το οφείλουμε στον Κακλέα. Ο ενδοιασμός μου δεν ήταν η Ελεωνόρα, δεν σκέφτηκα ποτέ πως μπορεί να δυσκολευτώ μαζί της. Αν αγαπάς τον άνθρωπο με το οποίο δουλεύεις μαζί χαλαρώνει τα πάντα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ