Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Κουρής θα πρωταγωνιστήσουν στην αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, «H Εκατομμυριούχος» που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. 

Στον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, θα δούμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής. Μαζί τους επί σκηνής μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών με τους Βασίλη Κούκουρα, Ιβάν Σβιτάιλο, Μαριλού Κατσαφάδου, Βασίλη Τσιγκριστάρη, Ροζαμάλια Κυρίου, Στράτο Λύκο, Κατερίνα Σούσουλα, 10 ακόμα ηθοποιούς και χορευτές και ζωντανή ορχήστρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για τη νέα παράσταση και εκεί συνάντησαν τους πρωταγωνιστές.

«Eίναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή για μένα, το εισπράττω καθημερινά. Έχω βρεθεί με ανθρώπους που θαυμάζω πολύ!» ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το τι θα διάλεγε από τον κεντρικό άξονα της «Εκατομμυριούχου» που έχει ως αιώνιο τρίπτυχο «Έρωτας – Χρήμα – Ευτυχία», απάντησε: «Θα διάλεγα τον έρωτα. Δυστυχώς η ευτυχώς. Είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και μου κάνει καλό στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα. Δεν θα τα άφηνα όμως τα άλλα». «Νιώθω υπέροχα που δουλεύω στο θέατρο, μου έχει κάνει καλό» πρόσθεσε.

«Η Ελεωνόρα ήταν για μένα μια μεγάλη αποκάλυψη. Το έργο είναι πολύ πρωτότυπο και πάρα πολύ ευφυές. Πραγματεύεται μία ερωτική ιστορία αλλά με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο» είπε ο Νίκος Κουρής.

Φωτογραφίες: NDP/ Ανδρέας Νικολαρέας

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μαγεύουν οι εικόνες από την παράσταση «Η Εκατομμυριούχος»

Νίκος Κουρής – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δείτε πλάνα από τις πρόβες της παράστασης «Η εκατομμυριούχος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ