Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου στις 12 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι είναι σχεδόν 20 χρόνια μαζί.

Το ζευγάρι είναι μαζί 18 χρόνια κι έχει έναν γιο, τον Πέτρο. Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα μητέρα και γιος θαύμασαν τον ηθοποιό στο Παλλάς και στη μουσική παράσταση «Η εκατομμυριούχος».

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η ηθοποιός και χορεύτρια πήρε το νυφικό της στο σπίτι και το δείχνει με χαρά στον φακό. Tη sur mesure νυφική δημιουργία υπογράφει ο οίκος  meglam και η σχεδιάστρια μόδας Ματίνα Μέγκλα.

Μαζί με τις αγορές από το super market η Έλενα Τοπαλίδου κρατά και τη θήκη με το νυφικό. Μάλιστα σε ανάρτηση στα social media γράφει: «Το πρώτο μου νυφικό εκτός θεάτρου».

Σε άλλο post, η ηθοποιός έδειξε μικρές λεπτομέρειες από το φόρεμα που έχει επιλέξει. Το περίτεχνο μανίκι διαθέτει μπορντούρα σε ρομαντικό ύφος, ενώ η δημιουργία είναι λευκή. Μάλιστα στο χέρι της διακρίνεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της.

Στις 29 Οκτωβρίου, η Έλενα Τοπαλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι της Κυριακής. Η χορεύτρια και ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Πανθέοι» αλλά και για την απόφαση που πήραν με τον Νίκο Κουρή να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στις 12 Δεκεμβρίου.

«Μόλις είδα το Νίκο Κουρή για πρώτη φορά ένιωσα αμέσως μια έλξη» είπε αρχικά η Ελένη Τοπαλίδου για τον Νίκο Κουρή. Όσο για τον γάμο τόνισε: «Λέγαμε ότι κάθε μέρα όλη τη χρονιά έχουμε κάτι να κάνουμε. Για τις 12 Δεκέμβρη δεν βρίσκαμε τίποτα να κάνουμε και λέμε δεν παντρευόμαστε; Τι να κάνουμε;». Σε σχετική ερώτηση η ίδια απάντησε: «Έχω νυφικό. Αυτός το ετοίμασε. Τι να πω; Είναι ωραίο, αλλά δεν θα πω. Θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την εκκλησία» ανέφερε η Έλενα Τοπαλίδου.

Διαβάστε επίσης: Η Έλενα Τοπαλίδου στο okmag: «Δεν παντρευτήκαμε με τον Νίκο Κουρή. Στις 12 Δεκεμβρίου ο γάμος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ