Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου στις 12 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι είναι σχεδόν 20 χρόνια μαζί κι έχει έναν γιο, τον Πέτρο. 

Λίγες μέρες έχουν απομείνει από τη μεγάλη μέρα. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η ηθοποιός και χορεύτρια πήρε το νυφικό στο σπίτι και το έδειξε με χαρά στα social media. 

Όπως έχει ήδη δηλώσει η Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω νυφικό. Ο Νίκος το ετοίμασε. Τι να πω; Είναι ωραίο, αλλά δεν θα πω. Θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την εκκλησία».

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Έλενα Τοπαλίδου αποκάλυψε μια λεπτομέρεια της νυφικής δημιουργία μέσω Instagram, καθώς και το όνομα του οίκου. Το sur mesure φόρεμα υπογράφει ο οίκος Μegla-m και η σχεδιάστρια μόδας Ματίνα Μέγκλα.

«Ο Νίκος Κουρής μου πρότεινε να σχεδιάσω το νυφικό»

Η Ματίνα Μέγκλα μιλά στο οkmag για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τους μελλόνυμφους. «Γνώριζα τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου από το θέατρο. Είχα την επιμέλεια των κοστουμιών του ηθοποιού στις θεατρικές παραστάσεις όπου συμμετείχε. Από εκεί ο Νίκος Κουρή με γνώριζε και έτσι αποφασίσαμε να αναλάβω το νυφικό της συντρόφου του».

Ωστόσο η δημιουργός εξηγεί: «Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω το σχέδιο της δημιουργία, καλό είναι να είναι μια έκπληξη. Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί με τη μέλλουσα νύφη να έχει παραλάβει τη δημιουργία στο σπίτι. Θα ήθελα να τονίσω πως είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μου με το ζευγάρι. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά και όλα κύλησαν ομαλά και άψογα»

Τέλος η Ματίνα Μέγκλα τονίζει σε σχετική ερώτηση: «Δεν θα αλλάξει φόρεμα η Έλενα Τοπαλίδου μετά τον γάμο στη δεξίωση που θα ακολουθήσει».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τοπαλίδου: Κάνει πρόβα νυφικού για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή και μας δίνει μια γεύση από το bridal look της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ