Αθόρυβα τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο το απόγευμα της Δευτέρας στην Ύδρα, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας.

Το ζευγάρι σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής του ζωής είχε κοντά του, στο ξενοδοχείο «Υδραία», μόνο 10 καλεσμένους. Επέλεξαν το συγκεκριμένο νησί με το οποίο συνδέονται ενεργειακά αφού είναι από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Η Ύδρα άλλωστε, είναι και το νησί που το ζευγάρι περνά τα τελευταία χρόνια μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. 

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του okmag το ζευγάρι θέλησε να κάνει τον γάμο του ήσυχα και ρομαντικά στην Ύδρα, πλάι στο κύμα. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω κορονοϊού, αλλά οι δυο τους σχεδιάζουν σε λίγο καιρό να κάνουν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι για τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά τους στον γάμο.

Το ζευγάρι βρίσκεται ακόμα στο νησί και το πρωί, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πήγε στο δημαρχείο όπου στεγάζεται η Ιερά Μονή για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου και να υπογράψει. Η ηθοποιός έκανε λίγη ώρα αργότερα την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram από το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η πρώτη ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram.

Το love story του ζευγαριού

Ο έρωτας τους δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά αφού γνωριζόντουσαν ήδη. Είχαν αρκετούς κοινούς φίλους και είχαν βρε­θεί στην ίδια παρέα αρκετές φορές.

Την πρώτη φορά που βγήκαν οι δυο τους, δεν είχαν στον μυαλό τους ότι ήθελαν να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, όμως κάτι τους έδεσε αυτόματα και με­τά από μία εβδομάδα ήταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες έζησαν κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στο κανάλι το Youtuber Fipster: «Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω […] Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο […] Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου […] Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο…», εξομολογήθηκε.

Ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή Roomies για το αν σκέφτεται τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια: «Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει και θέλουμε να είναι σαν πάρτι. Αισθανόμαστε ήδη σαν παντρεμένοι, μια χαρά είναι, δεν αλλάζει κάτι. Ακόμα και το παιδί δεν είναι κάτι που έχω προγραμματίσει ή το θέλω πολύ να γίνει τώρα».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ