Η Μπεχάτι Πρίνσλου έκανε μια από τις πιο παράξενες φωτογραφίσεις μητρότητας πριν από τη γέννηση του τρίτου παιδιού της με τον σύζυγό της συζύγου της Άνταν Λεβίν.

Στις εικόνες σε στυλ polaroid, το 34χρονο σουπερμόντελ μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά φορώντας εσώρουχα μεταξύ των οποίων και ένα ιδιαίτερο κορμάκι του αμφιλεγόμενου σχεδιαστή Alexander Wang.

Σε άλλα στιγμιότυπα φορά μια ψεύτικη κορώνα στο κεφάλι και ποζάρει με λευκό φανελάκι και εσώρουχο με ένα γλειφιτζούρι. Σε άλλα σε λευκά εσώρουχα με τη μάσκα ενός πόνι στο πρόσωπό της και σε άλλα με μαύρα εσώρουχα του Alexander Wang αρβύλες και γυαλιά ηλίου.

Η εγκυμοσύνη της Μπεχάτι Πρίνσλου έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο έπειτα από φωτογραφίες που μαρτυρούσαν τη φουσκωμένη κοιλιά της. Μαζί με τον Άνταμ Λεβίν είναι είναι ήδη γονείς της 4χρονης Τζίο Γκρέις και της 5χρονης Ντάστι Ρόους.

Το να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ήταν κάτι που δεν απέκλειαν ως πιθανότητα σε συνεντεύξεις που είχαν δώσει στο παρελθόν.

«Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε ένα δεύτερο. Εκείνα τα δύο χρόνια, όταν είχα δύο μωρά κάτω των 2 ετών, έλεγα: “Μην το σκέφτεσαι καν!” Θέλω όμως και πέντε παιδιά, αλλά μην το σκέφτεσαι καν», έλεγε η Μπεχάτι Πρίσλου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ξέρεις τι, ποτέ μην λες ποτέ. Θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια, ποιος ξέρει; Το αφήνουμε στη μοίρα και τι θα συμβεί. Ό,τι θα συμβεί, θα συμβεί. Άρα δεν υπάρχουν όρια σε αυτό.

Νομίζω ότι είναι ακριβώς το σημείο που βρισκόμαστε στη ζωή μας. Και με τον COVID επίσης, μόλις έβλεπα τις κορες μας μαζί, έλεγα, “Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα τρίτο μόνο για να κάνουμε περισσότερα παιδιά , “γιατί ήταν τόσο γλυκό να τους βλέπω μαζί. Αλλά μετά δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ.”

Θυμίζουμε ότι η Μπεχάτι Πρίνσλου δεν σταμάτησε να βρίσκεται στο πλευρό του Άνταμ Λεβίν παρά το γεγονός ότι ο frontman των Maroon 5 μπλέχτηκε σε σκάνδαλο με γυναίκες να τον κατηγορούν ότι ενώ η γυναίκα του είναι έγκυος εκείνος τους έστελνε ερωτικά μηνύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ