Ο Άνταμ Λεβίν και η Μπεχάτι Πρίνσλου θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά. Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 και το μοντέλο της Victoria’s Secret που παντρεύτηκαν το 2014 περιμένουν μαζί το τρίτο τους μωρό, σύμφωνα με το People.

Είναι ήδη γονείς της 4χρονης Τζίο Γκρέις και της 5χρονης Ντάστι Ρόους.

Τη Δευτέρα, ο Λεβίν και η Πρίνσλου βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα στη Σάντα Μπάρμπαρα. Η μέλλουσα μαμά φορούσε ένα μπλε μεταξωτό φλοράλ φόρεμα που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά.

Το να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ήταν κάτι που δεν απέκλειαν ως πιθανότητα σε συνεντεύξεις που είχαν δώσει στο παρελθόν.

«Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε ένα δεύτερο. Εκείνα τα δύο χρόνια, όταν είχα δύο μωρά κάτω των 2 ετών, έλεγα: “Μην το σκέφτεσαι καν!” Θέλω όμως και πέντε παιδιά, αλλά μην το σκέφτεσαι καν», έλεγε η Μπεχάτι Πρίσλου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ξέρεις τι, ποτέ μην λες ποτέ. Θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια, ποιος ξέρει; Το αφήνουμε στη μοίρα και τι θα συμβεί. Ό,τι θα συμβεί, θα συμβεί. Άρα δεν υπάρχουν όρια σε αυτό.

Νομίζω ότι είναι ακριβώς το σημείο που βρισκόμαστε στη ζωή μας. Και με τον COVID επίσης, μόλις έβλεπα τις κορες μας μαζί, έλεγα, “Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα τρίτο μόνο για να κάνουμε περισσότερα παιδιά , “γιατί ήταν τόσο γλυκό να τους βλέπω μαζί. Αλλά μετά δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ.”

Σε μια χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε τον Απρίλιο του 2021 ο Λεβίν μαζί με την Πρίσλου είχαν φορέσει ασορτί φορέματα με τις κόρες τους.

«Τα κορίτσια θέλουν απλώς να διασκεδάσουν», έγραφε ο Λεβίν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ