Ο Άνταμ Λεβίν και η Μπεχάτι Πρίνσλου επιλέγουν να επικεντρωθούν στα παιδιά τους εν μέσω μιας ταραχώδους εβδομάδας.

Μετά από μια σειρά κατηγοριών για απιστία εναντίον του frontman των Maroon 5, που ήρθαν στο φως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια πηγή κοντά στο supermodel ανέφερε στο People ότι το ζευγάρι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει τα πράγματα θετικά για τα παιδιά.

«Aυτή τη στιγμή εστιάζουν απλά στο να είναι οι καλύτεροι δυνατοί γονείς. Είναι πληγωμένη και αναστατωμένη, αλλά συγκρατείται λόγω των παιδιών», είπε η πηγή κοντά στο ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά και περιμένει τρίτο παιδί.

Η πηγή προσθέτει για την Μπεχάτι Πρίνσλου: «Δεν είναι ευτυχισμένη με τον Άνταμ, αλλά είναι πολύ θετική. Απλά δεν πιστεύει στο δράμα. Ο Άνταμ συνεχίζει να είναι πολύ απολογητικός. Δεν την κατηγορεί και παραδέχεται ότι απολάμβανε την προσοχή. Θα είναι ο πρώτος που θα πει ότι φέρθηκε σαν ηλίθιος». «Δουλεύουν πάνω στο γάμο τους και σκοπεύουν να μείνουν μαζί», κατέληξε η πηγή.

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Άνταμ Λεβίν μοιράστηκε τη δική του πλευρά της ιστορίας μετά την αναφορά του μοντέλου Σάνμερ Στροχ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε μια σχέση με τον παντρεμένο τραγουδιστή.

«Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ήταν τελείως λανθασμένη η κρίση μου, ώστε να μιλήσω με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη σύζυγό μου με οποιοδήποτε είδους ερωτικό τρόπο. Δεν είχα σχέση, ωστόσο, πέρασα τα όρια σε μια περίοδο της ζωής μου για την οποία μετανιώνω.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η επικοινωνία έγινε ακατάλληλη. Το αντιμετωπίζω και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο πράγμα που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και αρκετά ανόητος, ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε και θα το ξεπεράσουμε μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ