Τον Σεπτέμβριο, λίγο μετά την ευχάριστη είδηση ότι ο 43χρονος τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Maroon 5 πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά πατέρας από το 34χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret σύζυγό του, ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. «Δεν είχα παράλληλη σχέση, ωστόσο ξεπέρασα τα όρια για μια περίοδο της ζωής μου, για την οποία μετανιώνω» απολογήθηκε ο Άνταμ Λεβίν ύστερα από τη δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου που είχε ανταλλάξει με followers του στο Ιnstagram.

«Ήταν τελείως λανθασμένη η κρίση μου να μιλώ με διάθεση φλερτ σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από τη σύζυγό μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι τα μόνα πράγματα που με ενδιαφέρουν σε αυτό τον κόσμο. Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ ήταν να είμαι τόσο αφελής και αρκετά ανόητος, ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε μαζί» ήταν τα λόγια με τα οποία απάντησε δημοσίως ο frontman της μπάντας Άνταμ Λεβίν στις κατηγορίες περί απιστίας.

Όπως αποκάλυψε άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε και να προχωρήσουν μπροστά ως ζευγάρι αλλά κυρίως ως γονείς.

Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τo ζευγάρι μαζί με τις δύο κόρες τους, την 6χρονη Ντάστι και την 4χρονη Τζίο, σε χαλαρές στιγμές στην παραλία κοντά στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Η εγκυμονούσα Μπεχάτι Πρίνσλου σε λίγους μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ