Άλλος ένας χρόνος έφυγε παίρνοντας μαζί του σημαντικά γεγονότα τόσο στην ειδησεογραφία όσο και στις ζωές των celebrities! Το okmag.gr κατέγραψε όλα όσα έγιναν στο χώρο της showbiz, έκανε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκλειστικά και όλη η ομάδα του okmag θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που το αγαπάτε, το προτιμάτε και το εμπιστεύεστε! Γάμοι, έρωτες, χωρισμοί, απώλειες και δυνατές τηλεοπτικές στιγμές είχε και το 2023 και τα διαβάσατε στο okmag!

Ποια είναι όμως τα πιο πολυδιαβασμένα άρθρα του okmag για το 2023 σύμφωνα με τα google analytics;

Μάριος Αθανασίου: «Με πήραν τηλέφωνο για να περάσει περιοδεύων ο γιος μου και λέω “το δικό μου το παιδί;”»

  • Πρώτο σε pageviews άρθρο ήταν αυτό που αναφερόταν σε δήλωση του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου για τη στιγμή που τον πήραν τηλέφωνο από την στρατολογία για να περάσει περιοδεύων ο 17χρονος γιος του.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο

Άννα Μαρία: Το πολυτελές ρετιρέ των 250 τμ που έζησε τις τελευταίες στιγμές με τον Κωνσταντίνο

  • Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν ένα θέμα που τράβηκε το ενδιαφέρον των αναγνωστών του okmag με το άρθρο για το πολυτελές ρετιρέ στο οποίο έζησε μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία.

Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο πια»

  • Tρίτο πολυδιαβασμένο άρθρο αυτό με τις δηλώσεις αγάπης της Σοφίας Αλιμπέρτη για τον Κωνσταντίνο Δέδε, με τον οποίο δέθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑNT1, παραγωγής της Barking well media.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα που ήταν γεμάτο λίρες. Ο Ωνάσης, όμως, δεν έκανε τέτοια πράγματα»

  • Η δήλωση της βασίλισσας της νύχτας Ζωζώς Σαπουντζάκη για τα όσα έζησε δίπλα στους Έλληνες κροίσους Νιάρχο και Ωνάση. «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός, ήταν κύριος. Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα που ήταν γεμάτο λίρες. Ο Ωνάσης, όμως, δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε για την Κάλλας τότε» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Chart Show»!

Λύγισε ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού: «Ας πήγαινε 40 χρονών κι ας σκοτωνότανε μετά»

  • Tη χρονιά που πέρασε είχαμε και αρκετά δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα όπως το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη με τη μοιραία αμαξοστοιχεία που στοίχισε τη ζωή 57 συνανθρώπων μας αλλά και την πτώση του Phantom που στοίχισε τη ζωή των δυο πιλότων του. Το άρθρο με τη δήλωση του τραγικού πατέρα του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρίτσικα ράγισε καρδιές.

Μιλτιάδης Μητσιάς: Ο γιατρός γιος του Μανώλη Μητσιά με την εντυπωσιακή σύζυγό και τη μητέρα του στο Ηρώδειο

  • Η σπάνια βραδινή έξοδος του γιου του τραγουδιστή Μανώλη Μητσιά Μιλτιάδη, με την εντυπωσιακή σύζυγό και τη μητέρα του πρσέλκυσαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών του okmag. Δείτε το άρθρο και τις φωτογραφίες εδώ.

Μπέσσυ Αργυράκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Αποκλειστικό – Άλκης Κούρκουλος: Είναι ζευγάρι με γνωστή τραγουδίστρια

  • Μια αποκάλυψη του okmag για μια όμορφη σχέση στην ελληνική showbiz έκανε το okmag. Ήταν για τη σχέση του ηθοποιού Άλκη Κούρκουλου με την τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου. Ένα όμορφο ζευγάρι που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

«Γιατί χώρισαν ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη;»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα και ο στολισμός του τραπεζιού

  • Kαι μετά τον χωρισμό, ένας γάμος της showbiz που έκανε εντύπωσε και πολλά pageviews ήταν αυτός της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον παθολόγο Νεκτάριο Λεμονίδη. Διαβάστε εδώ το άρθρο

Διαβάστε επίσης: 2 χρόνια okmag: Τα 10+1 πιο πολυδιαβασμένα θέματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ