Το βράδυ της Πέμπτης, το Ηρώδειο φιλοξένησε τη συναυλία του Ηλία Ανδριόπουλου με τον τίτλο «Ταξίδι στον Ήχο και το Χρόνο». Σε αυτή τη μοναδική βραδιά ενώθηκε η παλαιότερη με τη νεότερη γενιά ερμηνευτών. 

Oi Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ηλίας Ανδριόπουλος, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μανώλης Μητσιάς και Νατάσσα Μποφίλιου.

Ο κλασσικός Μανώλης Μητσιάς συναντήθηκε δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, την Νατάσσα Μποφίλιου και την Παυλίνα Βουλγαράκη.

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη και Μανώλης Μητσιάς.

Μάλιστα από ην πρώτη σειρά απόλαυσε τον Μανώλη Μητσιά η οικογένειά του. Η επί 40 χρόνια σύζυγος του ερμηνευτή Λίτσα Μητσιά συνοδευόταν από τον μοναχογιό τους, Μιλτιάδη. Ο ίδιος είναι γιατρός και πιο συγκεκριμένα, οδοντίατρος- εμφυτευματολόγος. Μαζί τους ήταν και η εντυπωσιακή σύζυγος και συνάδελφος του Μιλτιάδη Μητσιά, Μαρία Ελουίζα Σταβάρα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λαμπερή τελετή το 2010 και έχει δυο παιδιά. Η νύφη του Μανώλη Μητσιά είναι οδοντίατρος αλλά και δεινή δρομέας.

 Η σύζυγος του Μανώλη Μητσιά, Λίτσα Μητσιά με τη νύφη της Μαρία Ελουίζα Σταβάρα και τον Μιλτιάδη Μητσιά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο Μανώλης Μητσιάς είχε πει για τον γιο του πως είναι πολύ ευτυχής, που ο γιος του είναι σπουδαίος επιστήμονας. Μάλιστα σημείωσε πως το παιδί του έκανε μια οικογένεια καταπληκτική και πως του έχει χαρίζει δύο σπουδαία εγγόνια.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Μητσιάς για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους: «Ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ